Select Page

Foreldretips

Personvern-innstillinger

Del med dine venner:

I mange tilfeller kan du selv bestemme hva som blir lagret av informasjon om deg, og hvordan den brukes.

Annonseinnstillinger:

Noen av våre sider viser annonser med hjelp av google annonseteknologi. Hvis du har en google-konto, kan du endre annonseinnstillinger her.

Mange nettlesere har også muligheten til å blokkere personaliserte reklamer. Les om din nettleser på nettleserens hjelpeside.

Innstillinger for kunder.

Hvis du er kunde hos oss, lagrer vi visse data om deg. Om du har spesielle ønsker for data du ikke ønsker vi skal lagre, så ta kontakt med oss, så skal vi se om vi kan etterkomme ditt ønske, eller om vi er avhengig av dataene om du skal være kunde hos oss.

Innstillinger for Analyse:

Vi bruker analyseverktøy fra google for å generere statistikk for bruk av våre nettsider. Du har mulighet for å installere en spesiell programvare i de vanligste nettleserne for å hindre at din aktivitet blir inkludert i statistikken. Ler mer her.

For tjenester med podcast, samler vi også inn informasjon for analyse. Men dataene blir anonymisert slik at ingen personlig identifiserbar informasjon om deg blir lagret.

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker om noe jeg skal skrive om.

13 + 2 =

Hvordan Prate med barn og ungdom om nettvett?

Hvordan Prate med barn og ungdom om nettvett?

Dette spørsmålet har jeg fått flere ganger. Både da jeg jobbet på Ungdomsavnsittet på Majorstuen politistasjon og nå når jeg jobber som fagansvarlig i Nettpatruljen Øst politidistrikt. I dette blogg-innlegget vil jeg gi deg mine private og personlige anbefalinger når...

Hvordan skal man håndtere ungdom, festing og alkohol?

Hvordan skal man håndtere ungdom, festing og alkohol?

Dette temaet har jeg stått ovenfor som politi under veldig mange foreldremøter og i samtale med foreldre. Det er vanskelig å komme med et kort svar på dette temaet. Ofte har jeg måtte komme med kort-svaret som er: Ikke tillat at ungdommen din drikker alkohol, ikke...

Share This